Wat is nu eigenlijk de Crazy Car Run?

Elke editie van de Crazy Car Run is een knotsgek avontuur vol uitdaging en plezier. De deelnemers bestaan uit teams van 2 of meer personen, elk met een eigen (zelfgebouwde of -versierde) “Crazy Ride”. De rit voert de teams binnen enkele dagen door meerdere landen en brengt ze op de meest mooie plekjes! Onderweg en in het voortraject kunnen overwinningspunten verdiend worden door het voltooien van “Crazy Challenges”. Deze naam zegt meteen alles over de opdrachten! Niet het snelste team, maar het team met de meeste overwinningspunten wint de editie en € 500,=!

Wil jij de Crazy Car Run winnen? Zo doe je dat!

De Crazy Car Run is lastig te winnen! Je kunt de Crazy Car Run winnen door aan het eind de meeste overwinningspunten te hebben. Het behalen van de eindstreep en verzamelen van overwinningspunten vereist moed, creativiteit, rijvaardigheid, originaliteit, teamspirit, probleem oplossend denkvermogen, navigatie-skills en nog veel meer! Het team dat met de meeste punten over de eindstreep komt rijden heeft gewonnen!

Originaliteit van jullie “Crazy Ride”

Jouw team gaat natuurlijk van start in een prachtige wagen! Met het versieren, pimpen en opleuken van jullie ‘Crazy Car Ride’ kunnen jullie veel punten verdienen! Zolang jullie auto de keuringen kan doorstaan kan een ride ons niet gek genoeg zijn!

Behaal de Finish met jullie hele team en wagen

Zorg ervoor dat jullie “Crazy Ride” heelhuids de finish streep over komt rijden op de laatste dag. Om de volle punten op de finish te halen moeten alle teamleden die van start gegaan zijn ook finishen!

Hoe win je de Crazy Car Run NIET?

De Crazy Car Run is geen wegrace, rally of andere snelheidswedstrijd. Met originaliteit, vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en rijvaardigheid kun je overwinningspunten scoren. Bovendien is de Crazy Car Run een sociaal evenement. Respect en hulpvaardigheid zijn onderdeel van onze kernwaarden. Met snelheid of een keiharde winnaarsmentaliteit kom je er dan ook niet.

  • Als eerste de finish willen bereiken
  • Hulp weigeren aan een ander team
  • Alleen aan feesten denken
  • Onverantwoord rijgedrag