Alle kosten op een rijtje!

Het leuke aan het rijden van een editie van de Crazy Car Run is dat jij en je teamleden de totale kosten voor jullie deelname grotendeels zelf in de hand hebben! Hieronder zetten we alle kosten op een rijtje zodat jullie van tevoren keuze’s kunnen maken die perfect bij jullie budget aansluiten.

Deelname

Afhankelijk van de teamsamenstelling kunnen de kosten voor deelname aan een editie van de Crazy Car Run per persoon verschillen.

Voor €319,- mogen twee personen inclusief één teamwagen deelnemen. Extra teamleden kunnen voor €45,- per persoon worden toegevoegd.

Wat zit bij de prijs inbegrepen?

Vraag jij je ook af wat er allemaal bij de prijs zit inbegrepen? We vinden het erg belangrijk om hier open en transparant over te zijn, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent en wat je van ons mag verwachten. Is het na het lezen van dit artikel toch nog niet helemaal duidelijk wat bij de deelnamekosten inbegrepen zit en met welke extra kosten je nog rekening moet houden, dan vragen we je vriendelijk contact met ons op te nemen. We helpen je graag om alles op een rijtje te zetten. Ook kunnen we je veel tips geven zodat je geen onnodige kosten maakt.

Deelname is inclusief:

  • Deelnamebewijs voor één teamwagen en geselecteerd aantal teamleden
  • Speciaal editie boek
  • Rallyschilden (twee) editie
  • Ondersteuning