Wie organiseert de Crazy Car Run?

Vaak krijgen we de vraag ‘Wie organiseert de Crazy Car Run?’. Initiatiefnemer voor het organiseren van deze knotsgekke autotochten vol avontuur en beleving is dhr. Boelo Poppema.

Boelo is een liefhebber van autorijden en gek op uitdagingen. Velen zullen hem kennen als voormalig deelnemer aan de CarbageRun en organisator en deelnemer van The Barrel Challenge.

Het team van de Crazy Car Run bestaat uit professionele teamleden die elk hun eigen specialisme inbrengen. Zij hebben allen een passie voor het creëren van belevingen en gaan geen uitdaging uit de weg!

wie organiseert de crazy car run
wie organiseert de Crazy Car Run

Waarom (weer) een eigen organisatie starten?

Soms kom je tot de ontdekking dat je kennelijk een hele eigen visie hebt over hoe een doldwaas auto-avontuur vol spanning en uitdaging er in jouw ogen uit zou moeten zien. Je trekt je stoute schoenen aan en begint voor jezelf. 

Professionele tochten vol avontuur en beleving organiseren kan je niet in je eentje. Het is belangrijk om een team van mensen te hebben die allen de neus in dezelfde richting hebben staan. Wanneer je dan als initiatiefnemer tot de ontdekking komt dat je team een andere weg ingeslagen is dan jij voor ogen had, maar het concept prima is en veel deelnemers jaarlijks genieten van die tochten. Tja… dan is het tijd om een stapje terug te doen.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan! Ditmaal heeft Boelo Poppema het anders aangepakt! Eerst een duidelijk plaatje bij het ideaalbeeld van de tochten maken en dan actief op zoek naar teamleden die dit ondersteunen en daarin hun eigen professionele bijdrage kunnen leveren. Het resultaat: de Crazy Car Run! Kleinschalige, internationale autotochten in door de deelnemers gemaakte bijzondere creaties. Met de nadruk op avontuur, gezelligheid, samen de finish proberen te halen. Gekke tochten boordevol uitdaging!

 

Boelo Poppema
Manager
Fred van de Broek
Edition Manager
Karin Hofman
Marketing