Wintereditie Crazy Car Run 2020

Deze wintereditie van de Crazy Car Run is een hele speciale! Hoewel er in de organisatie enorm veel ervaring zit met het organiseren van dit soort tochten, is deze editie de eerste dol dwaze autorit die in deze samenstelling georganiseerd gaat worden.

We beloven je alvast dit… Deze tocht wordt gekker, uitdagender en leuker dan je ooit had durven dromen. De datum is er, de dagetappes zijn gepland en ons team werkt hard om alle Crazy Challenges te realiseren!

Oude Pekela (Nederland)
Wheil Am Rhein (Duitsland)

8 februari 2020 | Etappe 1

Nadat alle teamwagens nog een laatste keuring hebben doorstaan en alle deelnemers  gecheckt hebben of alles wat nodig en/of verplicht is aan boord is, kunnen we van start gaan! 

De eerst etappe is een pittige en brengt ons naar Wheil Am Rhein. Wheil Am Rhein ligt in het zuidwesten van Duitsland tegen de Zwitserse en Franse grens. Het stadje herbergt de fabriek van design meubelen Vitra.

Wheil Am Rhein (Duitsland)
Chambéry (Frankrijk)

9 februari 2020 | Etappe 2

Vandaag vertrekken we al op tijd voor de 2e etappe. Een uitdagende en spannende tocht die ons, via Mâcon, door de bergen zal leiden naar Chambéry. Sneeuwkettingen zijn vandaag geen overbodige luxe!

De eindstreep van vandaag ligt dus in Chambéry. Chambéry ligt in een brede vallei in de Franse Vooralpen. Daarnaast heeft het diverse bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn.

Chambéry (Frankrijk)
Vaduz (Liechtenstein)

10 februari 2020 | Etappe 3

Waan je als een vorst! Vandaag vertrekken we naar Vaduz in het kleine Vorstendom Liechtenstein. De naam Vaduz is afkomstig uit de Reto-Romaanse taal en stamt uit de tijd toen de Romeinen de heersers waren van de provincie Raetia.

In Vaduz bevindt zich het bekende Kasteel Vaduz, een kasteel boven op een berg, waar de Liechtensteinse vorst Hans Adam II woont.

11 februari 2020 | Rustdag

Vaduz (Liechtenstein)
Bruneck (Italië)

12 februari 2020 | Etappe 4

Na een dag van rust gaan we fris en fruitig weer op pad. Tijdens deze etappe wordt weer het uiterste van onze deelnemers gevraagd en krijg je onderweg de meest uitdagende opdrachten uit te voeren.

Viva la Italy! Bruneck is de hoofdstad van het Pustertal. Bekend in Bruneck is het Landesmuseum für Volkskunde Dietenheim, dat vooral over de mijnen handelt. Verder komen toeristen er om te wandelen, skiën, bergbeklimmen, fietsen of mountainbiken.

Bruneck (Italië)
Millstatt / See (Oostenrijk)

13 februari 2020 | Etappe 5

Jodelahiti! Op naar Oostenrijk. Vandaag komen we via diverse bergpassen aan in Millstatt. 

Millstatt is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, gelegen in het district Spittal an der Drau. De gemeente heeft ongeveer 3400 inwoners.

Millstatt / See (Oostenrijk)
Mogyoród (Hongarije)

14 februari 2020 | Etappe 6

Etappe 6 alweer van de Crazy Car Run. Na een barre tocht vol spanning en sensatie komen we aan in Mogyoród. 

Mogyoród is een plaats en gemeente in het Hongaarse comitaat Pest en telt 5727 inwoners. Daarnaast is het vooral bekend om het circuit Hungaroring dat er gelegen is en waarop jaarlijks de Grote Prijs Formule 1 van Hongarije verreden wordt.

Mogyoród (Hongarije)
Jelenia Góra (Polen)

15 februari 2020 | Etappe 7

De laatste loodjes wegen vaak het zwaarst. We verlaten Hongarije en maken ons op voor de laatste kilometers richting Jelenia Góra.

Jelenia Góra is een stad in het Poolse woiwodschap Neder-Silezië, gelegen in de powiat Jelenia Góra. Vlak bij de stad ligt het klimgebied Sokoliki. Het gebied bestaat uit een tiental rotsformaties boven op een grote heuvel. Grote brokken graniet tot max. 70 meter steken uit de grond boven de stad.

15 februari 2020 | Slotfeest & Prijsuitreiking

Na een bijzonder avontuur vol spanning en plezier hopen we met alle deelnemers te kunnen vieren dat we allen de finish bereikt hebben en enorm veel lol onderweg gehad hebben.

Welk team wordt de winnaar vanavond? Wie krijgt de originaliteitsprijs en natuurlijk… wie waren de grootste pechvogels?

16 februari 2020 | Op weg naar huis?

Na een te gek avontuur wordt het voor sommige deelnemers tijd om weer huiswaarts te keren, terwijl anderen nog even een paar dagen lekker vakantie blijven vieren.

Hoe dan ook… aan alles komt een eind en helaas is deze editie van de Crazy Car Run alweer over. Wij hopen dat iedereen terugkijkt om een fantastisch avontuur en wensen jullie allen een goede terugreis.

Schrijf je in!

Je kunt deelnamebewijzen bestellen via onze webwinkel. Zodra je je deelnamebewijs hebt besteld ontvang je van ons het verdere informatiepakket en kun je een teamnaam gaan aanmaken.

2020 lijkt misschien nog ver weg, maar de creatievelingen onder ons weten dat het vaak tijd kost om een originele Crazy Ride in elkaar te “bastelen”. Bovendien zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol!